Overslaan en naar de inhoud gaan

Horeca Academie

Horeca Academie

Kwaliteitsvolle opleidingen voor de horecaprofessional

Horeca Academie, drie unieke wegen naar succes


Welkom bij een wereld van grenzeloze mogelijkheden, waar leren een avontuur is.

Bij Horeca Academie geloven we in de kracht van het individu dat gestimuleerd wordt door educatie. Een heel leven lang.

We begrijpen dat één maat niet bij iedereen past. Daarom presenteren we met trots drie unieke wegen naar succes.

Verrijk je kennis op eigen tempo, dankzij het Open opleidingsaanbod. Vertaal de opgedane kennis naar je eigen bedrijf, met hulp van horecaexperts in onze Masterclasses. Kijk, zie, proef en geniet via ons heerlijk Experienceprogramma!

Ga op ontdekking doorheen ons opleidingsaanbod en vind in onze agenda de opleiding die bij jou past!

Horeca Academie, op maat gemaakt, voor jouw unieke groei en ambitie.

 

De Horeca Academie is een initiatief van Horeca Vlaanderen, met steun van het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

Open

Verrijk je kennis op eigen tempo of volg een fysieke training in jouw provincie dankzij het kosteloze Open aanbod voor elke horecaondernemer! Het Open opleidingsaanbod van de Horeca Academie vormt de bouwstenen van gefundeerd ondernemerschap in de horeca.

We bieden jou een divers aanbod aan cursussen, ontworpen om jou te ondersteunen en laten uitblinken als horecaprofessional. Voorgeschoteld door onze docenten, experten in het vak. Sta je liever in rechtstreeks contact met de docenten? Kom dan zeker naar één van de fysieke opleidingen in jouw provincie. 

Masterclass

Vertaal de opgedane kennis naar je eigen bedrijf, met hulp van horecaexperts in onze Masterclasses! Voor wie streeft naar meer dan alleen basiskennis, gaan we samen met onze horecaexperten aan de slag. We verdiepen ons in een casus, gericht op jouw bedrijf. Volg jij graag een Masterclass van de Horeca Academie? Dan is er goed nieuws voor leden van Horeca Vlaanderen. Jij ontvangt als lid één gratis voucher per jaar. Voor niet-leden bedraagt de kostprijs 149 euro.

Bovendien bieden we jou meer dan 100 opleidingen rond soft skills aan, via het online leerplatform Goodhabitz. Bij je lidmaatschap van Horeca Vlaanderen ontvang je een gratis account, ter waarde van 149 euro. Jij bepaalt zelf welke training je wilt volgen, wanneer, waar en in welk tijdsbestek.

Experience

Verdiep je inzichten, ontketen je expertise. Kijk, zie, proef en geniet via ons heerlijk Experienceprogramma! De Horeca Academie neemt je mee op een meeslepende, culinaire reis. We dompelen je een hele dag onder. Je ontdekt nieuwe trends en verrukkelijke smaken, onder leiding van vakmannen en -vrouwen. De Horeca Academie creëert een gevarieerd aanbod, gebaseerd op de tendensen en de noden van de sector.

Wat dacht je van een Citytour vol inspirerende ondernemers, innovatieve concepten en aansprekende locaties? Wij nemen je mee naar plekken die je nog nooit eerder zag en laten je genieten van bijzonder eten, drinken en ervaringen. Je ontdekt het allemaal dankzij de Experiences van de Horeca Academie.